Over mij

 

Hallo! Ik ben Leen.

 

Opgegroeid in Bertem, op kot in Leuven en uitgeweken met Kristof naar het mooie Tielt-Winge. Alledrie voelen als thuis.

 

Ik studeerde communicatie en werk al dertien jaar als Communicatiemanager onderwijs voor Uitgeverij LannooCampus in Leuven. Fotograaf in bijberoep, maar met minstens evenveel passie.

 

In 2013 gebeurde het allermooiste, iets waar we al jaren naar verlangden. Otis werd geboren. En dat na een jarenlange strijd om zwanger te worden. 
Het was toen dat ik besliste om eindelijk een opleiding fotografie te volgen. Iets wat ik al veel eerder had moeten doen. 


Al sinds mijn jeugd ben ik gepassioneerd door beelden, architectuur en fotografie. Altijd opzoek naar iets 'moois'. Ik hou van mensen en hun verhalen, spontaniteit, herinneringen, puurheid, authenticiteit. Eerlijk, intens en onbevangen. Ik wil beleven. Daarenboven ben ik bang om te vergeten en wil daarom zoveel mogelijk vastleggen op beeld.

 

In mijn werk laat ik mij leiden door mijn gevoel, door wat ik zie, door licht en lijnenspel. Mijn intuïtie neemt het dan over. Ik wil iets moois creëren. Samen met jou.

 

Ik geloof heel erg in het wederzijds vertrouwen om de beelden nog sterker te maken. Ik wil je leren kennen zoals je echt bent, om je verhaal zo eerlijk mogelijk te vertellen.

 

Schoon, en elke keer anders.