Over mij

 

Welkom op mijn website! Ik ben Leen.

 

Mijn roots liggen in Bertem, waar ik ben opgegroeid. Vervolgens woonde ik tijdens en na mijn studies in Leuven. Uiteindelijk sloeg ik mijn vleugels uit naar het mooie Tielt-Winge. Elk van deze plekken heeft een speciale plek in mijn hart en voelt aan als thuis.

 

Naast mijn werk als Communicatiemanager onderwijs bij Uitgeverij LannooCampus in Leuven, klopt mijn hart minstens zo hard voor fotografie, een passie die ik uitoefen als bijberoep.

 

In 2013 gebeurde het allermooiste, iets waar we al jaren naar verlangden. Otis werd geboren. En dat na een jarenlange strijd om zwanger te worden. 

Dit was het keerpunt waarop ik besloot om eindelijk mijn droom na te jagen en een opleiding fotografie te volgen. Iets wat ik al veel eerder had moeten doen. 

 

Van jongs af aan heb ik een ware passie voor beelden, architectuur en fotografie. Altijd op zoek naar de schoonheid in het alledaagse. Mensen en hun verhalen fascineren me, ik omarm spontaniteit, koester herinneringen en waardeer puurheid en authenticiteit. Ik leef om te beleven en vast te leggen, omdat ik bang ben om kostbare momenten te vergeten. Daarom leg ik zoveel mogelijk vast op beeld, als een eerbetoon aan het leven.

 

In mijn werk laat ik mij leiden door mijn gevoel, door wat ik zie, door licht en lijnenspel. Mijn intuïtie neemt het dan over. Ik wil iets moois creëren. Een verhaal dat verteld moet worden. Op de meest authentieke en eerlijke manier, zorg ik voor sprekende beelden.

 

Schoon, en elke keer anders.